САЩ са изправени пред нарастващ натиск от ръководители и природозащитници

...
САЩ са изправени пред нарастващ натиск от ръководители и природозащитници
Коментари Харесай

САЩ не са склонни да подкрепят строгите ограничения на производството в договора за пластмасите

Съединени американски щати са изправени пред възходящ напън от ръководители и природозащитници да упорстват за по-строги ограничавания върху пластмасите, откакто Вашингтон се оказа на същата страна като Русия и Китай в неубедителни договаряния на Организация на обединените нации за световен контракт.

На предпоследния кръг от договаряния, ориентирани към реализиране на контракт, сходен на Парижкото съглашение за климата до края на годината, страните производителки на нефт не съумяха да реализират договорка с група с „ високи упоритости “, включва водещи държави-членки на Европейски Съюз и Япония и която упорства за дръзки ограничавания върху производството.

Съединени американски щати, които не са част от обединението, включваща Китай, Русия и Саудитска Арабия, предизвестиха да не се включва индустриален надзор в ред да се реализира договорка.

Държавният департамент на Съединени американски щати предизвести във вторник, че „ прекомерно предписващите подходи “ в контракта могат да възпрат „ огромните производители или консуматори на пластмаси “ от присъединение към съглашението.

„ Ние осъзнаваме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР