Със заповед на служебния премиер Гълъб Донев председателят на Елеонора

...
Със заповед на служебния премиер Гълъб Донев председателят на Елеонора
Коментари Харесай

Теодора Иванова е новият директор на Агенцията за закрила на детето

Със заповед на служебния министър председател Гълъб Донев ръководителят на Елеонора Лилова беше освободена поради приключване на мандата й, а на поста - назначена Теодора Иванова, заяви пресцентърът на организацията.

Иванова работи в организацията от самото й основаване през 2001 година Изпълнявала е длъжността " Ръководител на Инспекторат ", а по късно - основен шеф на Главна дирекция " Контрол по правата на детето ". От 2013 година е основен секретар на организацията. Притежава докторска степен по интернационално право и интернационалните връзки от Югозападния университет " Неофит Рилски ".

Със заповед на служебния министър-председател господин Гълъб Донев е назначена за заместник-председател на ДАЗД Ивайла Касърова, някогашен шеф на дирекцията за обществено подкрепяне в Перник.

" За мен е освен отговорност, само че и предопределение да работя за децата и по този начин ще бъде и отсега нататък ", сподели Лилова при предаването на поста на новия ръководител на ДАЗД.

От 2018 година по нейна самодейност стартира връчването на отличителния знак " Аз подсигурявам щастливо детство ", а през 2019 година премията " Посланик на положителното ", които се трансфораха в годишни събития и отличават хора и организации, посветили се на децата. По нейно време бяха основани и акциите на ДАЗД за безвреден интернет, формираните наръчници за децата и родителите, налични гратис на уеб страницата на организацията.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР