Със сигурност рядко готвите с извара. Тя просто не влиза

...
Със сигурност рядко готвите с извара. Тя просто не влиза
Коментари Харесай

Този пудинг с извара просто се топи в устата!

Със сигурност рядко готвите с извара. Тя просто не влиза в концепцията ни за разнородни ястия и усети, изключително пък за десерти. 

Но този пудинг с извара се получава толкоз апетитен, лек и гальовен, че това ще се промени напълно във вашето кулинарно всекидневие. 

Продукти:

5 яйца

0,5 кг извара

100 г заквасена сметана

200 г захар
 Шоколадов пудинг с чия - здравословен десерт, който да опитаме Шоколадов пудинг с чия - здравословен десерт, който да опитаме
В тази публикация ще споделим с вас рецепта за шоколадов пудинг с чия - едно сладко и потребно прелъщение, което си коства да приготвите у до...

2 с.л. нишесте

10 г ванилова захар

Приготвяне: 

Разделете белтъците от жълтъците и съда с белтъците приберете в хладилника. В дълбока купа сипете изварата и прибавете към нея 5те жълтъка, заквасената сметана, нишестето и ванилията и ги разбийте с миксер, с цел да получите хубава хомогенна примес. Ако останат бучки, разбийте още веднъж, до момента в който не изчезнат.

Сега извадете белтъците от хладилника и ги разбийте на гъста пяна, като продължавате да разбивате, добавяйки по малко захар. Когато захарта свърши, продължете да разбивате още 5 минути.
 Бърз и елементарен пудингов сладкиш Бърз и елементарен пудингов сладкиш
Случвало ли ви се е да ви дойдат посетители изведнъж и да нямате с какво да ги почерпите? Днес ще ви представим един доста бърз импровиз...

Тази белтъчена пяна ще добавяте по дребна към сместа с изварата, само че не едновременно, с цел да стане мек и въздушен и по този начин до момента в който не са добавени всички белтъци.

В тавата, в която ще печете, можете да сложите хартия за печене или просто да я намазните.

Загрейте фурната на 180 градуса и печете вътре за към 50 минути. Когато е подготвен, излкючете фурната, само че не го вадете незабавно, а го оставете да постои към 7 минутки. След това отворете малката врата и го оставете за още 7 минути. 

Да ви е сладко! 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР