Сари: Азар трябва да вземе решение относно бъдещето сиМениджърът на

...
Сари: Азар трябва да вземе решение относно бъдещето сиМениджърът на
Коментари Харесай

Сари: Азар трябва да вземе решение относно бъдещето си

Сари: Азар би трябвало да вземе решение по отношение на бъдещето си
Мениджърът на Челси Маурицио Сари прикани звездата на отбора Еден Азар да вземе решение по отношение на бъдещето си на,,Стамфорд Бридж “. 27-годишният белгиец, който е в Челси от 2012, е съществена цел на европейския клубен първенец Реал Мадрид, само че показа, че желае да изчака до края на сезона, когато ще разгласи своето дефинитивно решение по отношение на това дали остава в клуба или ще премине в мадридския исполин.

От Челси са предложили нов контракт на белгиеца, който с двата си гола против Уотфорд на Боксинг Дей задмина границата от 100 гола за,,сините “, който ще обезпечи на полузащитника седмична заплата от 300, 000 паунда. Сари съобщи на конференция преди дуела с Кристъл Палас, че желае всичко да бъде ясно в най-скоро време.,,Не знам, само че мисля, че е време всичко да се обясни “, стартира той.,,Смятам, че би трябвало да разгадаем този проблем “.

Сари, чийто тим изостава на 11 точки от водача Ливърпул, съобщи, че няма по какъв начин да задържи Азар, в случай че той желае да напусне клуба.,,Аз не съм нито президент, не управлявам трансферния пазар, аз съм треньорът. Единственото, което мога да направя, е да приказвам с него по отношение на позицията му на терена “, разяснява 59-годишният експерт. Сари, който ще бъде без контузения Педро за гостуването на Кристъл Палас, евентуално ще продължи да употребява Азар като,,фалшива деветка “ в отсъствието на Алваро Мората, който има контузия.

,,Не виждам проблем в това Азар да бъде в тази роля. Той има четири мача на тази позиция, в които е вкарал три гола и е асистирал за други два. Затова не виждам проблем. Наистина съм благополучен от работата му на тази позиция, освен поради това, че той има способността да отбелязва голове, само че по този метод отваря пространства и за своите съотборници и да комбинира с тях. За момента съм благополучен от това, което той прави като,,фалшива деветка “, само че в бъдеще, несъмнено, той може да се завърне на позицията на крило “, приключи Сари. Челси гостува на Кристъл Палас в неделя на обяд. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР