Съпругата на шефа на украинското военно разузнаване Кирило Буданов –

...
Съпругата на шефа на украинското военно разузнаване Кирило Буданов –
Коментари Харесай

Заедно със съпругата на Буданов са отровени няколко служители на украинското разузнаване

Съпругата на шефа на украинското военно разузнаване Кирило Буданов – Мариана, която беше хоспиталиризана след отравяне с тежки метали, е минала първия стадий от лекуването си, съобщи Униан. Същото отравяне и доказано при няколко чиновници на Главното ръководство на разузнаването към Министерството на защитата на Украйна, написа " Украинская истина " с позоваване на източници от службите.

" За брачната половинка на Буданов е истина. Оплаквала се е от неразположение, след това бяха направени проучвания, които демонстрираха отравяне. " – показват източниците.

Уточнява се, че Мариана Буданова „ най-вероятно е отровена посредством храна ". След първия стадий от лекуването тя към този момент се усеща по-добре.

" Тъй като брачната половинка на Буданов е дребничка, с ниско тегло, при нея се е показало по-бързо. А другояче се удостовери отравяне и при няколко чиновници: те просто са малко исполини и нищо не са забелязали. Сега те също се лекуват. " – разясняват източниците.

По-рано през днешния ден беше обявено, че Мариана Буданова е била призната в болница и е открито отравяне с тежки метали.

Припомняме, по-рано се появи информация за многократни опити Буданов да бъде погубен, зад които стои Кремъл.

Според разузнаването, събитията към отравянето на Мариана също демонстрират целеустремено посягане. Веществата, които са открити в организма ѝ, „ по никакъв метод не се употребяват в всекидневието или във военните каузи “ и няма по какъв начин да са попаднали инцидентно.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР