Съпругата на бившия шеф на Интерпол Мън Хунвей, който изчезна

...
Съпругата на бившия шеф на Интерпол Мън Хунвей, който изчезна
Коментари Харесай

Съпругата на ексшефа на Интрепол нае две адвокатски кантори

Съпругата на някогашния началник на Интерпол Мън Хунвей, който изчезна в Китай , наема две адвокатски адвокатски фирми , които да й оказват помощ да търси брачна половинка си, оповестява " Ройтерс ".

" Тъй като брачният партньор ми изчезна, хора от целия свят питат какво могат да създадат , с цел да оказват помощ ", разяснява Грейс Мън и добавя, че адвокатска фирма от Париж и друга от Лондон са се заели със случая.

" Преди всичко упорствам всички да питат и да изискат Китай да зачита главните човешки права ... Изчезването му е само и единствено по политически аргументи ", изясни тя.

 Съпругата на ексшефа на Интерпол: Китай изпрати екипи за мен
Съпругата на ексшефа на Интерпол: Китай изпрати екипи за мен

Грейс Мън описа, че е получила телефонно позвъняване със опасност

Френските управляващи оповестяват, че брачната половинка на Мън и децата им са под полицейска отбрана в Лион , откакто са получили закани.

Мън Хунвей, който е зам.-министър на публичната сигурност в Китай, стана президент на Интерпол в края на 2016 година по отношение на напъните от страна на Китай да си обезпечи лидерски позиции в интернационалните организации.

Председателите на Интерпол са командировани от техните национални администрации, само че не престават да заемат своя пост в родната си страна, до момента в който съставляват организацията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР