Съпругата на бившия френски президент Никола Саркози - Карла Бруни,

...
Съпругата на бившия френски президент Никола Саркози - Карла Бруни,
Коментари Харесай

Карла Бруни разгневи французите като позира върху кофите за боклук

Съпругата на някогашния френски президент Никола Саркози - Карла Бруни, разгневи францизите с пост в Инстаграм. В обществената мрежа тя сподели своя фотография по какъв начин театралничи върху кофите за отпадък.

Тъй като френското общество отхвърля пенсионната промяна на сегашния президент Макрон, фотографията бе възприета като насмешка със стачкуващите, демонстрират и мненията под нея.

В Париж общинските чиновници по непорочност стачкуват към този момент втора седмица, а в центъра на столицата се виждат купчини от неприбрани битови боклуци. Близо половината от регионите в Париж са в зоната, в която общинските служащи отхвърлят да чистят, боклукът в останалите квартали се събира от частни компании.

Служителите стачкуват поради измененията в пенсионната възраст, които ще ги принудят да работят най-малко до навършване на 59 година, а не 57 година както до момента.

За разлика от други французи, които поддържат стачката - Карла Бруни показва, че не изпитва особена благосклонност към участниците в нея.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР