Съпругата на бившия британски премиер Тони Блеър - Шери Блеър,

...
Съпругата на бившия британски премиер Тони Блеър - Шери Блеър,
Коментари Харесай

Шери Блеър пред bTV: Бариерите пред потенциала на жените нямат смисъл за никого


Съпругата на някогашния английски министър председател Тони Блеър - Шери Блеър, беше в България по покана на Сдружение „ Дамски конгрес “, за присъединяване в конференция отдадена на женското водачество.

Шери Блеър е „ консултант на кралицата “ и е тясно обвързвана с редица благотворителни организации по света с акцент върху образованието на дами и деца.

През 2008 година основава фондация в поддръжка на жени-предприемачи в развиващия се свят. От своето основаване до момента фондацията е подкрепила повече от 175 000 дами в над 100 страни.

Предварителни организации по света с акцент върху образованието на дами и деца през 2008 година основава своя фондация в поддръжка на дами бизнесмени в развиващия се свят от своето основаване до в този момент фондацията е подкрепила повече от 175,000 дами допълнително от 100 страни.

„ Просто в случай че не използваме гения на всички цялото разнообразие на популацията, няма да реализираме напредък в стопанските системи си. Няма да реализираме напредък в личните си народи и да бъдем водачи в света. Би било една безсмислена загуба. Фондацията ми взе участие в едно проучване на „ Бостън Консултинг Груп “, с което потвърждаваме, че в случай че дамите имаха равни благоприятни условия да вземат участие със лични бизнес инициативи като бизнес дами или бизнесмени, световната стопанска система има капацитет да се усили с 5 трилиона $. Бариерите, на които сме очевидци, че се изправят дамите при разрастване на своя капацитет, нямат смисъл за никого “, споделя Шери Блеър.

Цялото изявление на Диана Любенова с Шери Блеър гледайте в предаването " Тази събота " .

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР