Съпругът на британската кралица Елизабет Втора, 97-годишният принц Филип, днес

...
Съпругът на британската кралица Елизабет Втора, 97-годишният принц Филип, днес
Коментари Харесай

Принц Филип се възстановява от стреса след катастрофата

Съпругът на английската кралица Елизабет Втора, 97-годишният принц Филип, през днешния ден се възстановя в фамилния дом в Източна Англия, откакто през вчерашния ден следобяд автомобилът му се сблъска с друга кола и се прекатурна, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Принц Филип управлявал персонално своя "Ланд Роувър ", когато се блъснал в различен автомобил на път близо да частната кралска резиденция Сандрингам в Норфолк, уточни Бъкингамският замък.

Принцът останал незасегнат, само че е уплашен от претърпяното. Другия лидер - 28-годишна жена - е с засегнато коляно, а спътничката ѝ на 45 години е със счупена китка. В колата е имало също деветмесечно бебе, което не е потърпевшо. Всички те били откарани в болница, само че към този момент са изписани.

"Това е чудодейно оцеляване за всички. Можеше да загинат хора. Последиците можеше да са извънредно тежки ", сподели пред телевизионни кореспонденти 75-годишният Рой Уорн, измъкнал принца от автомобила му. "Той е доста самоуверен човек. Не подвигна звук, а отиде да пита всички останали дали са потърпевши ", сподели Уорн за принц Филип.

Полицията сподели, че е взела проби за алкохол и на двамата водачи, само че при никой от тях не е открито превишаване на нормата.

"Като общоприета процедура при злополука с ранени казусът ще бъде разследван и ще бъдат осъществени съответните дейности ", уточни в изказване полицията в Норфолк.

Любопитно съвпадане е, че през днешния ден локалните управляващи възнамерявали да разискват сигурността и ограничението на скоростта на придвижване в региона на злополуката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР