Съпругът на актрисата Аня Пенчева – Ивайло Караньотов, е поредната

...
Съпругът на актрисата Аня Пенчева – Ивайло Караньотов, е поредната
Коментари Харесай

Мъжът на Аня Пенчева влиза във „Фермата“, ще има „падни-стани“

Съпругът на актрисата Аня Пенчева – Ивайло Караньотов, е следващата известна персона, която ще стане част от четвъртия сезон на „ Фермата “.

Така тимът на известните персони, които ще се състезават паралелно до постоянните играчи в шоуто, се усили с още едно попълнение, след оповестяването на Дидо, вокалиста на D2, и европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова.

Въпреки че е някогашен спортист, Ивайло не крие, че с напредването на възрастта, силите му също понижават. Въпреки това той е подготвен да даде всичко от себе си във всяко едно от надпреварите, да се бори до дъно за успеха и да нахъсва съотборниците си по този начин, както го прави и със личния си наследник Ангел. Ачи, както го назовават у дома, е мото първенец, спечелил куп награди с помощта на баща си, който с изключение на негов треньор, му е и управител.

Ивайло е перфекционист във всичко, което прави, и най-вероятно ще придвижи условията и треньорския си манталитет и във „ Фермата “ към останалите участници в надпреварата. Близките му споделят, че тази част от характера му е нож с две остриета и за едни той да се трансформира във подстрекател, а за други – в пазител, който ще им дава нареждания като в подготвителен лагер.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР