Съпредседателят на парламентарната група Продължаваме промяната - Демократична България“ Кирил

...
Съпредседателят на парламентарната група Продължаваме промяната - Демократична България“ Кирил
Коментари Харесай

Кирил Петков отговори на Борисов за сглобката: Ако иска да си говорим, нека се обади

Съпредседателят на парламентарната група „ Продължаваме промяната - Демократична България “ Кирил Петков отговори на

" Това, което желая да кажа на Борисов, е - първо, в случай че желае да си приказваме, може постоянно да се обади, а не да си приказваме през медиите. Надявам се в първите дни на септември да продължим връзката “, разяснява Петков в отговор на журналистически върпос в Блгаоевград.

„ Второто, което ме тормози доста е, че предишният път, когато държавното управление падна, беше основно поради поръчките за ремонт на пътищата. Ние искахме да ги пуснем изцяло транспарантно - парите да отиват за действително строителство, а не в чували. Това, което сега се случва, е министър Цеков пуска още веднъж поръчките по най-прозрачния метод електронно и на най-ниска цена. Не може да има корупция в този момент “, добави Петков.

Според съпредседателя на " Продължаваме промяната " и в този момент въпросът ще бъде, " дали същите стопански ползи, които смъкнаха предишното държавно управление, ще стартират да клатят и настоящето? Защото знаем, че става дума за стотици милиони и най-много за честното строене на тези пътища ", сподели още Петков.

Съпредседателят на " ПП-ДБ " напомни, че всеки министър беше координиран с Мария Габриел и акад. Денков, а ГЕРБ има над 10 назначения в това ръководство. " Така че дано всеки, който поддържа това държавно управление, си носи отговорността ", сподели още Петков.

Кирил Петков разкритикува дейностите на прокуратурата. " Моето доверие към и.д. основен прокурор Борислав Сарафов е под всякаква рецензия. Това което до момента видяхме от прокурата е, че се занимаава с полуполитически каузи – затваря следствията за " Барселонагейт ", делото за пачки и кюлчета, само че не виждаме нищо действително като каузи за битка с корупцията. Ето, в този момент ", сподели Петков.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР