Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов призова лидера на БСП

...
Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов призова лидера на БСП
Коментари Харесай

Христо Иванов: Нинова да каже подкрепя ли смяната на Гешев и ВСС

Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов прикани водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова  да каже дали в целите на партията ѝ е прекратяването на мандата на Иван Гешев като основен прокурор и разформироване на настоящия Висш правосъден съвет.
" Общата реторика, че ще борим олигархията, е лесна, само че това е основен въпрос и вододел ", сподели Иванов в изявление за БНР. Той беше помолен да разяснява опциите за общи дейности сред " Демократична България " и Българска социалистическа партия откакто преди ден Нинова разгласи съдействие сред двете обединения, а обединението отхвърли.
" Нито обществена, нито друга среща сме имали " сподели през днешния ден Иванов и изясни това с нежеланието на " Демократична България " да взе участие в " пиар акции и шумиха ".
 Христо Иванов: Ердоган поддържа съюза сред ГЕРБ и Движение за права и свободи Христо Иванов: Ердоган поддържа съюза сред ГЕРБ и Движение за права и свободи
Не търсим мотив да оспорваме изборните резултати. Твърдим, че няма спънки да се излъчва броенето на бюлетините. Нашата платформа " Ти бр...
" С Българска социалистическа партия имаме дълбоки, непримирими разлики, самата Нинова върна Тодор Живков като знак на тази партия. Но в случай че в действителност са подготвени да създадем конституционни промени, с цел да прекратим мандата на Гешев, можем да гласуваме с тях ", сподели той.
В отговор на въпрос дали правосъдната промяна е единственият фокус на " Демократична България " Иванов отговори, че това е централен въпрос , тъй като от това дали в България има правда зависи и това дали страната ще успее да притегли основни стратегически вложители, какъвто е да вземем за пример " Google ", предпочел Гърция, какво ще е качеството на работните места и равнището на приходите.
Той добави, че " Демократична България " има съответен проект за въвеждане на електронно ръководство за три години, с което административната тежест ще намалее със 70% и ще има по-малко " мотане, унижения, напън от администрацията ".
" България би трябвало да бъде сложена под карантина от ГЕРБ , Движение за права и свободи и патриотичните парчетии, тъй като са носители на корупционния вирус ", сподели Иванов.
 Христо Иванов: Бойко Борисов подписва коалиция с COVID-19, с цел да остане на власт (ВИДЕО) Христо Иванов: Бойко Борисов подписва коалиция с COVID-19, с цел да остане на власт (ВИДЕО)
Бойко Борисов сега подписва коалиция с COVID-19, с цел да остане на власт. Това съобщи в ефира на предаването " Студио Actualno " съпред...
Той упрекна ръководещите, че съзнателно не организират осведомителна акция за безвредни избори, не са оповестили здравен протокол, не се имунизират участниците в изборните комисии. Целта е да се насажда боязън от заразяване в изборния развой, с цел да реализиран ниска изборна интензивност., счита политикът.
По думите му " Демократична България " има сведения, че пазаруването на гласове към този момент е почнало, а при ниска интензивност на гласоподавателите тежестта на тези 300-400 хиляди гласа ще нарасне. Освен за Движение за права и свободи и ГЕРБ били купувани гласове и в интерес на Вътрешна македонска революционна организация, с цел да се резервира формулата на досегашното ръководство. " Борисов, Пеевски и Доган ръководят посредством боязън ", съобщи Иванов.
България би трябвало да бъде сложена под карантина от ГЕРБ, Движение за права и свободи и патриотичните парчетии, тъй като са носители на корупционния вирус, добави той.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР