Съпредседатели на ПГ на Обединените патриоти коментираха недоволството на Волен

...
Съпредседатели на ПГ на Обединените патриоти коментираха недоволството на Волен
Коментари Харесай

НФСБ и ВМРО с остри изказвания за Волен Сидеров

Съпредседатели на ПГ на Обединените патриоти разясниха недоволството на Волен Сидеров от отстраняването му. Според Вътрешна македонска революционна организация решението за събаряне на атакиста било законно. " Не е почтено да бягаш и да се криеш от действителността ", уточни пред медиите Искрен Веселинов, съобщи Фокус.
Мнозинството желае друго управление, тъй като желае групата да работи, а не да се занимава със кавги от заран до вечер, акцентира той. Това е знак, който уверено сме дали към " Атака ", отсече воеводата. Надявам се те да го схванат и да подходят градивно, а не да се фиксират в предишното, както вършат сега, показа депутатът.
Всеки има право да пояснява правото, както му е преференциално на него, разяснява още Искрен Веселинов. Ръководството на групата е определеното от болшинството, по мнението му.
Няма опция за парашутисти в групите, посочи Искрен Веселинов. Няма опция някой да е доживотно на пост, добави той.
20 индивида се произнесоха кое е законното управление на Обединените патриоти, уточни и депутатът от НФСБ Валентин Касабов. " Атака " смесвали юридически неща, които нямало по какъв начин да смесят.
Припомняме, че писмото на Волен Сидеров е входирано до ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, която разгласи, че процедурата по промяната на ръководителя на ПГ на Обединените патриоти ще се прегледа от правния отдел на Народното събрание.
На среща във вторник Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ отстраниха Волен Сидеров като ръководител на групата на дребната коалиция. Това е станало в отсъствието на депутатите от " Атака ", както и на самия Сидеров, който е схванал за отстраняването си от обявлението, прочетено в Народното събрание.
От " Атака " оповестиха, че отстраняването на Волен Сидеров като началник на парламентарната група на Обединени патриоти не е юридически издържано. Десислав Чуколов съобщи по този мотив, че " сътрудниците " от НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация не могат един прелом да създадат като хората.
Тотален раздор сред трите обединения в Обединените патриоти настъпи откакто не се схванаха за общо явяване на евроизборите, а Вътрешна македонска революционна организация след провеждането на изборите упрекнаха " Атака " във водене на клеветническа акция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР