Съобщава се, че Xiaomi работи върху два нови сгъваеми модела

...
Съобщава се, че Xiaomi работи върху два нови сгъваеми модела
Коментари Харесай

Xiaomi MIX Flip и MIX Fold 4 може да бъдат пуснати през 2024 г

Съобщава се, че Xiaomi работи върху два нови сгъваеми модела смарт телефони, които е планувано да бъдат пуснати през идната година. От двата телефона, единият ще бъде част от съществуващата гама MIX Fold, до момента в който другият ще е първият флип-телефон, който ще се споделя MIX Flip.

Новината идва от известния осведомител Digital Chat Station, който показа информацията в Weibo (китайски уебсайт за микроблогинг). Инсайдерът загатва, че китайският софтуерен колос ще пусне първия си Flip телефон някъде през 2024 година Освен това, марката явно възнамерява да пусне и модел MIX Fold 4 през идната година.

Има клюки, че Xiaomi MIX Fold 3 също е в развой на разработка с допустимо стартиране тази година някъде сред юли или август. Но последните осведомителни течове оповестяват, че MIX Flip може да е с номера N17 и N18. И двата модела ще бъдат пуснати на пазара през 2024 година и в основата им стоят процесорите Qualcomm Snapdragon.

Въпреки че точният чипсет към момента не е прочут, Digital Chat Station твърди, че той ще бъде от флагманската серия Snapdragon 8, която предлага най-високата продуктивност. Имайте поради, че това е единствено непотвърдена информация, тъй че я приемете с доза песимизъм. Следете ни, защото ще предоставим настоящи вести, когато се появят повече детайлности по отношение на анонса на двата идни сгъваеми смарт телефони.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР