Учителка, обвинена в секс с непълнолетни момчета, е планирала вечер

...
Учителка, обвинена в секс с непълнолетни момчета, е планирала вечер
Коментари Харесай

Учителката Ребека Джоунс е планирала „вечер за среща“ с тийнейджър, използвайки „непристойната игра на Ан Съмърс“

Учителка, упрекната в секс с малолетни момчета, е възнамерявала „ вечер за среща “ с хипотетичната жертва, включваща секс игра от Ан Съмърс, изслуша съдът.

Предполагаемата жертва - известна като момче Б, защото не може да бъде разпозната - твърди, че е бил нервозен, защото е бил " единствено на 16 " и че за първи път е правил секс с учителка 30-годишната Ребека Джойнс, която му сподели, че „ беше ужасно “. Джойнс към този момент беше отстранена от работата си в гимназията и беше пусната под гаранция за хипотетична полова интензивност с друго възпитаник - известно като момче А, 15, когато се твърди, че го е целувала и галила, откакто му изпратила фотография на дупето си, облечена единствено с прашки, чу журито.

Джойнс, която е изправена пред съда в Манчестърския кралски съд, отхвърля да е имало полова интензивност с момче А и твърди, че връзката с момче Б е почнала, откакто тя е изгубила работата си като преподавател, като твърди, че не е осъществено законово закононарушение. В петък на правосъдните зас...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР