Съобщава се, че аудиопроизводителят Bose работи върху две нови устройства

...
Съобщава се, че аудиопроизводителят Bose работи върху две нови устройства
Коментари Харесай

Изтекли рендери на слушалките Bose QuietComfort Ultra и Ultra Earbuds

Съобщава се, че аудиопроизводителят Bose работи върху две нови устройства за линията QuietComfort на компанията. Твърди се, че това са слушалките QuietComfort Ultra и безжичните слушалките Ultra Earbuds.

Сега и се появиха изтекли рендери и на двете устройства посредством типстъра Стив Хемерстофър (известен още като onleaks). Безжичните слушалки евентуално ще наследят Earbuds II, които дебютираха предишния септември. Изтеклите изображения ни дават добър взор върху аудио устройствата.

Bose QuietComfort Ultra имат същия дизайн като другите слушалки QuietComfort. От рендерите се вижда, че слушалките са огромни и може би много комфортни за дълготрайно потребление. Вероятно слушалките разполагат и с регулируема лента за глава.

Bose QuietComfort Ultra имат физически бутони, които ще разрешат на потребителите да управляват възпроизвеждането на музика и да контролират силата на звука. Имат и USB-C порт за свързване.

Що се отнася до Bose Ultra Earbuds, те резервират същия дизайн като Earbuds II. Безжичните слушалки наподобяват по-тънки. Имат леко наклонени силиконови накрайници за уши и дребна кукичка в горната част за по-добро и несъмнено прилепване.

Както Bose QuietComfort Ultra, по този начин и Ultra Earbuds ще се оферират в черен и бял цвят. Ключовите спецификации на идните аудио устройства към този момент остават в загадка.

Междувременно отчет от Deallabs разкрива, че слушалките Bose QuietComfort Ultra ще бъдат на цена от 499,95 евро, до момента в който Ultra Earbuds ще костват 349,95 евро във Франция. Също по този начин се приказва, че марката пуска други слушалки QuietComfort на цена от 399 евро.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР