Санофи и ГлаксоСмитКлайн поискаха одобрение на проектоваксината си заедно с

...
Санофи и ГлаксоСмитКлайн поискаха одобрение на проектоваксината си заедно с
Коментари Харесай

Санофи и ГлаксоСмитКлайн поискаха одобрение на проектоваксината си срещу COVID-19

" Санофи " и " ГлаксоСмитКлайн " желаеха утвърждение на проектоваксината си дружно с бустерната доза, заяви Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30838

Пълните резултати от тестванията ще бъдат оповестени по-късно. Компаниите обаче обявиха, че две дози са 100 % ефикасни против тежък COVID-19. Бустерната доза усилва обезвреждащите антитела.

Ваксината употребява стандартния метод, основаващ се на протеини. Технологията прилича употребяваната в една от имунизациите на " Санофи " против грип, като е прибавен адювант на " ГлаксоСмитКлайн ", който покачва успеваемостта.

Превозът и съхранението на имунизацията също са по-лесни, в сравнение с някои конкурентни артикули.

Анализ на тестванията с бустера, в които са включени и участници, инжектирани преди този момент с иРНК ваксини или с векторни аденовирусни ваксини, демонстрира, че той може да увеличи  обезвреждащите антитела от 18 до 30 пъти.

Ранните данни от третия стадий на тестванията демонстрират 100% резултатност против тежък COVID-19 и хоспитализиране и 75% резултатност против тежко и приблизително тежко боледуване.

Компаниите търсят утвърждение от регулаторните органи на Европа и Съединени американски щати.

 
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30838  Рекорден брой новозаразени с ковид в Хонконг малко преди да стартира наложителното тестване на населението  Рекорден брой новозаразени с ковид в Хонконг малко преди да стартира наложителното тестване на населението   Исландия подвига в петък всички Коронавирус ограничавания Исландия подвига в петък всички Коронавирус ограничавания  Спад на инфектираните с ковид в област Кюстендил Спад на инфектираните с ковид в област Кюстендил
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР