Санкциите въобще не са малки - до 20 години лишаване

...
Санкциите въобще не са малки - до 20 години лишаване
Коментари Харесай

Адв. Емануил Йорданов: Българите така сме устроени - при проблем работим три дни и след това забравяме

Санкциите изобщо не са дребни - до 20 години отнемане от независимост. При предумисъл - наказването може да е пожизнен затвор. Накъде повече да се усили? Когато бях студент в СУ нас ни учеха, че първо щяло да изчезне правото, след това страната. И да пристигна комунистическия парадайс. Има доста хора, които носят доста комплекси със себе си. Избиват се на пътя. Когато се правиш джигит на пътя, ти си исполин.

Румен Дунев добави: Ако експертизите потвърди, че има поприлошаване или инфаркт, този случай не би могъл да се предотврати. Има доста други произшествия, на които станахме очевидци и можеха да бъдат предотвратени.

При всеки случай пътните специалисти дават оферти, които отекват във времето, само че ние пускаме много положителни оферти, само че те отекват във времето. Например- контролът да не е за три дни акция, а да е непрекъснат. Искахме да се вкарат рамки за междинна скорост. В момента, в който превишат, системата автоматизирано да отбелязва. Виждате, че те са закъснели за събитие. Високата скорост убива. Апелът ми е страната да преглежда апела на неправителствените организации. Държавата изпусна Димитър Илиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР