Samsung се подготвя за пускането на най-новaият One UI 6.0

...
Samsung се подготвя за пускането на най-новaият One UI 6.0
Коментари Харесай

One UI 6.0: Какво да очаквате и кои устройства ще го получат първи

Samsung се приготвя за стартирането на най-новaият One UI 6.0 Beta, което ще бъде съпроводено от появяването на Android 14. Вече има информация за тази идна актуализация, в това число за евентуалната ѝ дата на стартиране и за устройствата, които се чака да я получат първи.

Въпреки че бета-актуализацията на Android 14 към този момент е налична за повече от 20 смарт телефона, устройствата на Samsung към момента не са я получили. Това обаче скоро ще се промени. Samsung старателно се приготвя за стартирането на Samsung One UI 6.0. Той евентуално ще дебютира в бета-фазата към август.

С актуализацията потребителите могат да чакат да изпитат всички промени и усъвършенствания, импортирани от Гугъл, в това число обновено споделено меню, усъвършенствана навигация със жестове, персонализиране на езиковите желания в приложенията и редица нови функционалности при изводи и началния екран, наред с други усъвършенствания. Очаква се с Android 14 да се появят доста вълнуващи функционалности, както за определени устройства на Samsung, по този начин и последователно с течение на времето за други модели.

Горещият въпрос, който вълнува всички, е кои модели Samsung Galaxy ще бъдат първите, които ще получат актуализацията на Android 14. Първите устройства евентуално ще бъдат Samsung Galaxy S23, Galaxy S23 Plus и Galaxy S23 Ultra. В следствие се чака по-новите сгъваеми устройства, а точно Galaxy Z Fold 4 и Galaxy Z Flip 4 да ги последват. Освен това идните, Galaxy Z Fold 5 и Galaxy Z Flip 5, които ще бъдат показани през август, също ще могат да се възползват от актуализацията.

След другите флагманските смарт телефони на компанията се чака актуализацията да бъде получена от серията A на Samsung, в това число Galaxy A73, Galaxy A53 и Galaxy A54. Впоследствие актуализацията ще обхване и смарт телефоните от серия M. Въпреки че най-новите модели от висок клас ще бъдат първите, които ще се радват на Android 14, по-старите флагмански устройства не би трябвало да изостават доста в приемането на актуализацията.

Смартфоните, които ще получат One UI 6.0 основан на Android 14:

Samsung Galaxy S23 Ultra Samsung Galaxy S23+ Samsung Galaxy S23 Samsung Galaxy S22 Ultra Samsung Galaxy S22+ Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S21 FE Samsung Galaxy S21 Ultra Samsung Galaxy S21+ Samsung Galaxy S21 Samsung Galaxy A73 Samsung Galaxy A72 Samsung Galaxy A53 Samsung Galaxy A52 Samsung Galaxy A52s Samsung Galaxy A33 Samsung Galaxy A23 Samsung Galaxy A14 Samsung Galaxy A13 Samsung Galaxy A04s Samsung Galaxy M53 5G Samsung Galaxy M33 5G Samsung Galaxy M23 Samsung Galaxy Z Fold 4 Samsung Galaxy Z Flip 4 Samsung Galaxy Z Fold 3 Samsung Galaxy Z Flip 3

Що се отнася до периодите, чака се Samsung One UI 6.0 да влезе в бета-фазата през август. Стабилната версия ще бъде пусната няколко седмици по-късно. Обикновено на Samsung са нужни към 2 месеца за цялостния развой на актуализация, затова първите устройства, които ще получат Android 14, започвайки със серията Galaxy S23 могат да чакат да получат актуализацията още през октомври. Тези устройства ще могат да се възползват от 4 съществени актуализации на Android и до 5 години актуализации на сигурността.

Вълнуващо е, че всички нови функционалности и усъвършенствания на операционната система Android 14 са тъкмо зад ъгъла за притежателите на смарт телефони на Samsung. Ако сте един от щастливите консуматори, можете да очаквате да се насладите на тези усъвършенствания в близко бъдеще. До края на годината множеството, в случай че не и всички отговарящи на изискванията устройства ще получат актуализацията.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР