Samsung се готви скоро да пусне на пазара най-новото поколение

...
Samsung се готви скоро да пусне на пазара най-новото поколение
Коментари Харесай

Samsung Galaxy Tab S9 и S9 Ultra са забелязани в GeekBench и са разкрити ключови характеристики

Samsung се готви скоро да пусне на пазара най-новото потомство таблети от висок клас. Но преди въобще да има публично известие, Galaxy Tab S9 и Galaxy Tab S9 Ultra бяха видяни в известната бенчмарк платформа, GeekBench.

Наскоро дизайнът на серията Galaxy Tab S9 от южнокорейския софтуерен колос бе оголен посредством изтекли рендери. Сега най-новата информация за двете устройства идва от описите в GeekBench. Можем да забележим, че Galaxy Tab S9 Ultra е оборудван с Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Този чипсет ще бъде прикован към най-малко един модел, който ще има 8GB RAM. Предстоящият флагмански таблет също по този начин ще работи с One UI 5.1 и операционната система Android 13.

GeekBench разкрива, че Galaxy Tab S9 Ultra е достигнал 2028 точки в single-core тест и 5376 точки в multi-core тест. Междувременно базовият Galaxy Tab S9 също ще бъде оборудван със Snapdragon 8 Gen 2 и 8GB RAM, като още веднъж ще работи с Android 13. Но Galaxy Tab S9 доближава единствено 1928 точки в single-core тест и 4727 точки в multi-core тест.

Въз основа на всичко, което знаем до момента, Galaxy Tab S9 Ultra ще разполага с огромен 14,9-инчов екран с WQXGA+ резолюция и висока периодичност на освежаване. Очаква се този модел да се зарежда от голяма 11 200mAh батерия, която да поддържа 45W бързо зареждане. Смята се също, че ще има до 16GB RAM и сертифицирана отбрана IP68 от вода и прахуляк.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР