Брандът GEEKOM на компанията Jiteng произвежда мини-компютри, базирани на процесорите

...
Брандът GEEKOM на компанията Jiteng произвежда мини-компютри, базирани на процесорите
Коментари Харесай

GEEKOM A5 – мини-компютър с процесора Ryzen 7 5800H

Брандът GEEKOM на компанията Jiteng създава мини-компютри, основани на процесорите на AMD и Intel. Производителят предлага доста необятна гама от решения — от налични системи от начално равнище до компактни, само че доста производителни компютри. В публикацията ще разберем повече за модела GEEKOM A5 от междинен клас въз основата на AMD Ryzen процесор.

Производителят твърди, че този процесор обезпечава висока продуктивност както при еднонишковите натоварвания, по този начин и там, където са нужни доста ядра и влакна. Мини компютърът GEEKOM A5 е подобаващ за работа с доста професионални софтуери, като Photoshop, AutoCAD и други Нека прибавим, че в допълнение към мощния процесор, този компютър има и много мощна вградена графика — даже и да не е задоволителна за най-съвременните игри, като цяло ще можете да играете в комфорт.

Много мощният процесор в GEEKOM A5 работи в композиция с 32 GB DDR4-3200 RAM, като потребителят може независимо да я разшири до 64 GB. Също по този начин е планувана поддръжка на до три устройства за предпазване. Мини-компютърът идва с 512GB M.2 2280 SSD с интерфейса PCIe 3.0 x4. Освен това можете да добавите и 2,5-инчов корав диск или SSD със SATA-интерфейс.

Също толкоз впечатляващи са и опциите за свързване на GEEKOM A5. Той е оборудван с два врата USB 3.2 Gen 2 Type-C, три врата USB 3.2 Gen2, един USB 2.0, два видео-изхода HDMI 2.0, 2.5 Gbps Ethernet мрежов порт, 3.5 mm аудио-жак и слот за SD карта памет. Мини-компютърът може да демонстрира изображения на четири екрана по едно и също време (чрез HDMI и USB Type-C). Има и поддръжка на актуалните безжични интерфейси: Wi-Fi 6 и Bluetooth 5.2.

Всичко това е поместено в грациозен, стилен корпус, направен в цвят златисто розово — това несъмнено отличава GEEKOM A5 от „ сивата “ маса черни и сребристи мини-компютри. Системата е с компактни размери — 117 × 112 × 49,2 mm, и тежи единствено 652 грама. Така че, в случай че е належащо, няма да е мъчно да го вземете със себе си. Системата може да се инсталира и на гърба на монитора — в комплекта е включена и VESA стойка.

GEEKOM A5 идва с авансово конфигурирана операционна система Windows 11 Pro. Производителят предлага тригодишна гаранция за мини-компютъра.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР