Samsung официално представи своя нов смартфон Galaxy XCover 4s, който

...
Samsung официално представи своя нов смартфон Galaxy XCover 4s, който
Коментари Харесай

Samsung анонсира защитения смартфон Galaxy XCover 4s с цена 300 евро

Samsung публично показа своя нов смарт телефон Galaxy XCover 4s , който е от средно-бюджетния сегмент, само че заради положителната отбрана от неподходящите външни фактори цената е по-висока.

Galaxy XCover 4s има отбрана от клас IP68, което значи, че може да бъде потапян във вода на дълбочина до 1 метър в продължение на до 30 минути. Покриват се и спецификациите на MIL-STD 810G стандарта, което значи, че телефонът може да се употребява под водата и че устоя на трептения и удари.

Смартфонът Galaxy XCover 4s е оборудван с 5-инчов TFT екран с HD гражданска война и се базира на системата върху чипа Exynos 7885. Налични са 3 GB оперативна памет и 32 GB флаш-диск. Основната камера е единична с резолюция 16 МР и обектив с апертура F/1,7. Резолюцията на предната камера е 5 МР (светлосила F/2,2). Захранването се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 2800 mAh. Поставен е спомагателен специфичен бутон XCover , който може да се настройва за пускане на най-често употребяваните приложения. Габаритните размери са 145,9 × 73,1 × 9,7 милиметра. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 9 Pie.
1 от 3
Продажбите на новия предпазен смарт телефон Galaxy XCover 4s започват през месец юли тази година в Италия при цена 299,99 евро . Малко по-късно ще се появи и в други европейски страни. Предлагат се модели с черен цвят на корпуса.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР