Samsung обяви, че е създала "нечупим" гъвкав дисплей, който вече

...
Samsung обяви, че е създала "нечупим" гъвкав дисплей, който вече
Коментари Харесай

Samsung показа нечупим гъвквав дисплей

Samsung разгласи, че е основала "нечупим " еластичен екран, който към този момент е получил и документ от формалната тестова лаборатория на американския Департамент по труда. Това значи, че съставният елемент е утвърден за серийно произвеждане и ще може да се употребява в смарт телефони и всевъзможни други устройства.

Увеличава се ползата към евтините смарт телефони

Android P ще е най-мащабният ъпдейт от години

Дисплеят употребява еластичен OLED панел с "нечупим субстрат " и е затрупан с "подсилен пластмасов прозорец ". Според Samsung това решение е изключително удачно за смарт телефони, тъй като е по-леко, не може да се счупи, само че в същото време наподобява като стъкло и има има сходни характерности.

BlackBerry показа първия си телефон с двойна камера

Motorola показа модулния смарт телефон Z3 Play

Дисплеят е бил тестван от лабораторията и сравняван със стандарти, които се изискват от военните. Той е бил пуснат от 1,2 метра височина 26 следващи пъти и е бил тестван на температурни разлики от +72 градуса до -32 градуса по Целзий. След това са направени проби и с стартиране от 1,8 метра височина, като още веднъж не е имало повреди по екрана.

Samsung споделя, че новият екран ще бъде употребен за смарт телефони, в коли, мобилни устройства за военни, таблети и портативни гейминг конзоли. Макар да не го загатва непосредствено, новият екран ще е значима стъпка и в реализирането на сгъваемия смарт телефон, който Samsung създава от няколко години. За в този момент компанията не е коментирала кое ще е първото устройство, което ще употребява новата разработка.

Кои са новостите в iOS 12, която Apple приготвя за есента

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР