Бойко Рашков е завел иск за 50 000 лв. срещу

...
Бойко Рашков е завел иск за 50 000 лв. срещу
Коментари Харесай

Рашков съди Балабанов и Тошко Йорданов за 50 000 лв. за техни изказвания в парламента

Бойко Рашков е завел иск за 50 000 лева против народните представители от „ ИТН “ (ИТН) Тошко Йорданов и Станислав Балабанов, заяви „ Клуб Z “.

„ Те прекалиха. Прекрачиха естествените граници и към този момент имам искова молба против тях в Софийския градски съд “, споделя Рашков пред медията. „ Не може такива оскърбителен изказвания и обидни квалификации. “

Делото е гражданско, а не по Наказателния кодекс.

По мотив задържаните Марин Димитров и Стефан Димитров господин Рашков разяснява:

„ Обвинените и арестувани лица нямат повдигнати и предявени обвинявания за контрабанда, най-малко до сегашния миг и до момента в който вървеше тази комисия за митниците. “

Обвиненията към тях са за друго.

„ Най-малкото поради това не може да се каже пред целия свят, че български министър на вътрешните работи е покровителствал контрабанден канал на проведена незаконна група, тъй като няма такова обвиняване “, безапелационен е Рашков.

„ Съдя ги за техните изказвания и в комисията, и преди съвещание на комисията. Те си мислеха, че аз ще заставам и ще ги оставя да си разиграват телевизионни сюжети. Преди комисията да приключи своята работа Балабанов направи изявление в пленарната зала в четири-пет точки. На процедура той предреши това, което трябваше да бъде в последна сметка и заключението на тази краткотрайна парламентарна комисия, като изрече мнение надали не от името на цялата парламентарна комисия - какво е открито и по какъв начин корумпираните министри Бойко Рашков и Асен Василев са толерирали или подпомагали (или каквото се сетите в тази връзка) един контрабанден канал, едни контрабандисти и т.п. още квалификации “, добави Бойко Рашков.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР