Старши треньорът на Арда Кърджали Николай Киров остана доволен от

...
Старши треньорът на Арда Кърджали Николай Киров остана доволен от
Коментари Харесай

Николай Киров: Всичко ще се решава в последния момент

Старши треньорът на Арда Кърджали Николай Киров остана удовлетворен от показания темперамент от неговия тим и в среща от 33 кръг на Първа лига. Той показа, че силите в групата са изравнени и всички ще се взема решение безусловно в последния миг.

„ Получи се много динамичен мач със обстановки пред двете порти. Важно е да не позволяваме обикновени неточности, само че при една такава Ботев поведе. През втората част на няколко обстановки нашият вратар и ненапълно шансът ни оставиха в дуела. Съумяхме да обърнем резултата, което е добре най-много за увереността на футболистите “, разяснява Киров.

„ Решаващи са грешките, точно по тази причина приказваме преди мачовете - за централизация и да не улесняваме съперника. Показахме темперамент, положително включване на промените, които предприехме. Сега най-важното е да мислим за идващия дуел. Напрежението ще се повишава, първо би трябвало да устоим на него и да се подготвим за идващия ни мач.

Шансовете са по-големи, само че споделих, че силите са изравнени в тази група и всичко ще се взема решение в последния миг “, добави треньорът на Арда.

В идващия кръг Арда гостува на ЦСКА 1948, като разликата сред двата тима е единствено една точка.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР