Samsung, както и останалите големи производители, вече започна тестването на

...
Samsung, както и останалите големи производители, вече започна тестването на
Коментари Харесай

Кога устройствата на Samsung ще бъдат обновени до Android 8.0 Орео?

Samsung , както и останалите огромни производители, към този момент стартира тестването на Android 8.0 Oreo за своите устройства, само че към момента няма съответни дати за излизане на актуализацията. Съвсем ненадейно обаче, в формалния уебсайт на турското посланичество на Samsung, се появи пост с датата на излизане на ъпдейта и листата с главните промени, които си коства да дочакат потребителите.

“Уважаеми консуматори, нашата работа по пробната версия на Android 8.0 Oreo стартира. Ще се постараем да пуснем новата операционна система за вас при започване на идната година” — се споделя на уеб страницата на Samsung.

Миналия път, Samsung пусна ъпдейта Android 7.0 Nougat при започване на годината, което значи никакъв прогрес във връзка с скоростта на стартиране на ъпдейтите. Дори и амбициозният план Project Treble на Гугъл не е в положение да го усъвършенства.

Що се отнася до нововъведения, то Samsung дава обещание следното:
оптимизация на фоновата работа на приложенията, за възстановяване на продуктивността и автономията;нови емотикони;режим “картина в картината”;изскачащи уведомления в иконите на приложенията;нощен режим.
По-рано в мрежата се появи и хипотетичния лист с устройствата на Samsung, които с огромна възможност ще бъдат актуализирани до Android 8.0 Oreo .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР