Самолет на германската авиокомпания Луфтханза, изпълняващ полет от Франкфурт до

...
Самолет на германската авиокомпания Луфтханза, изпълняващ полет от Франкфурт до
Коментари Харесай

Самолет на Луфтханза за Техеран се върна в Германия

Самолет на немската самолетна компания Луфтханза, изпълняващ полет от Франкфурт до Техеран, се върна назад един час след излитането си като предохранителна мярка и заради изменена оценка за сигурността в региона на летището на иранската столица, съобщи БГНЕС.

Полет ЛХ 600 се е върнал нощес във Франкфурт малко откакто канадският министър председател Джъстин Трюдо съобщи, че украинският пътнически аероплан Боинг 737, който се разруши в сряда малко след излитането си от Техеран, е бил свален от иранска ракета, евентуално простъпка, отбелязва Агенция Франс Прес.

Самолетът Еърбъс А 330 на Луфтханза се е върнал назад във Франкфурт след нова оценка на ситуацията със сигурността във въздушното пространство към летището на Техеран, съобщи представител на немската самолетна компания.

Луфтханза продължава да прави оценка обстановката на място с националните и интернационалните органи, само че плануваният за през днешния ден полет за Техеран към този момент е анулиран, добави представителят.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР