Само преди няколко дни херцогинята на Съсекс Мега Маркъл се

...
Само преди няколко дни херцогинята на Съсекс Мега Маркъл се
Коментари Харесай

Меган Маркъл смая с претенции, вижте какво забрани СНИМКИ

Само преди няколко дни херцогинята на Съсекс Мега Маркъл се появи изненадващо на шампионата Уимбълдън, с цел да поддържа своята другарка Серина Уилямс. Това обаче докара до следващия скандал.

Меган се появи с няколко приятелки, с които изгледа мача на Уилямс, а появяването на херцогинята на Съсекс и дейностите на защитата й още веднъж провокираха хиляди разногласия. Бодигардовете на Меган забранили на почитателите, които били на трибуните, да вършат фотоси на херцогинята, с цел да не нарушат персоналното й пространство. Това още веднъж разгневи феновете на кралското семейство.

Сред феновете на шампионата била й международната шампионка по тенис Сали Джоунс. Тя останала в действителност изумена, когато защитата на херцогинята категорично я помолила да не снима Меган Маркъл. Според нея херцогът и херцогинята на Съсекс виждат себе си повече като „ звезди, а не като кралски представители, които извършват отговорностите си “. Сали Джоунс споделя още, че Кейт също е била на шампионата преди Меган, само че държанието й било радикално друго от това на херцогинята на Съсекс.

Охраната на Маркъл се погрижила към нея да няма никой. За да се усеща удобно херцогинята на Съсекс, близо 40 места към нея са останали празни, написа „ Дейли Мейл “.

На шампионата Меган пренебрегнала още едно предписание – за дрескода в ложата. Херцогинята се появила и седнала във ВИП ложата с дънки, нещо, което е изцяло неразрешено.

Заради Маркъл огромна част от ВИП гостите останали отвън ложата и не могли да изгледат шампионата, с цел да може да не се нарушава персоналното пространство на херцогинята.

За разлика от Меган, Кейт Мидълтън, която се появи на събитието няколко дни по-рано, бе облечена в особено поръчана красива бяла рокля и седна наоколо до тълпите на Уимбълдън, написа злословия.бг.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР