Само преди няколко часа Григор Димитров записа първата си победа

...
Само преди няколко часа Григор Димитров записа първата си победа
Коментари Харесай

Гришо и Бела Хадид са заедно? - slava.bg

Само преди няколко часа Григор Димитров записа първата си победа на професионално равнище след началото на пандемията. Българската ракета завоюва на старта на шампионата "Western & Souther Open ", побеждавайки Уго Юмбер с 6:3 6:4. Гришо се завърна на корта след 176 дни отвън игра, в които съумя да пребори и подлия ковид.

Новината за успеха зарадва хиляди българи, само че името на Димитров обиколи обществените мрежи и заради друга причина, която въобще не е обвързвана с кариерата му. Според международните медии, нашенецът си е намерил ново гадже и то много известно. Става въпрос за супермодела Бела Хадид, която мнозина дефинират като един от най-горещите супермодели за последните години.

Слуховете за връзка сред двамата се зародиха, откакто Григор непрекъснато харесвал фотоси на Хадид, а тя пък пусна няколко фотоса от персоналния си корт преди дни. Двамата се познават повече от година, само че до момента не са били забелязвани дружно. Интересното е, че на една от фотосите Бела се разтяга преди игра, а до нея седи мъж, чието лице обаче остава прикрито.

Възможно ли е това да е Григор Димитров? Никой не може да каже. Все отново, ползата на супермодела към тениса ускори още повече слуховете за връзка и почитателите към този момент тръпнат в очакване да видят дали всичко това ще се окаже истина. За страдание, даже и двамата да са двойка, няма да забележим Бела на кортовете в Съединени американски щати, защото сегашния шампионат и идния US Open ще се играят без аудитория, а тенисистите имат право да взимат на корта единствено един човек от своя щаб.

Бела Хадид е известна в стилните среди. Тя е с палестинско-холански корени, само че е родена в Съединени американски щати. Сестра е на Джиджи Хадид, а татко й - Мохамед Хадид е милиардер, забогатял от недвижими парцели. Съвсем накоро обаче той попадна в сложна обстановка и даже разгласи фалит. Преди да я свържат с Гришо, Бела дълго време излизаше с изпълнителя The Weeknd, само че двамата се разделиха окончално преди година.

Дали има нова световна двойка на хоризонта, следва да разберем. Дотогава пожелаваме на Гришо триумф на корта.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР