Само няколко седмици, след като Том Круз заяви, че ще

...
Само няколко седмици, след като Том Круз заяви, че ще
Коментари Харесай

Обявиха датите за следващите два филма от „Мисията невъзможна“

Само няколко седмици, откакто Том Круз съобщи, че ще има още две продължения на паметната поредност „ Мисията невъзможна “ , от филмовото студио „ Парамаунт “ оповестиха и датите, в които филмите ще тръгнат по кината, оповестява в. „ Дейли мейл “.

Седмият филм ще бъде пуснат по кината на 23 юли 2021 година, а осмият - на 4 август 2022 година Том Круз още веднъж ще се завърне в ролята на сътрудник Итън Хънт, а Кристофър МакКуори още веднъж ще е сценарист на изпълнената с екшън поредност.
 
 Gulliver/Getty Images

Лентата „ Мисията невъзможна: Разпад “ , която е с бюджет от 178 млн. $, през предходната година регистрира рекордни доходи освен в Съединени американски щати, само че и в международната бокс офис ранглиста. Приходите от американския пазар са за малко над 220 млн. $, до момента в който приходите от билети в останалата част от света надвишиха 791 млн. $.

-->

Печалбата от всички шест кино лентата от поредицата пък е спечелила 1,1 милиарда $ от прожекции в Съединени американски щати и над 3,5 милиарда $ от прожекции в международен мащаб.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР