Само няколко месеца след края си, делото за клевета, заведено

...
Само няколко месеца след края си, делото за клевета, заведено
Коментари Харесай

Делото между Джони Деп и Амбър Хърд ще бъде пресъздадено във филм

Само няколко месеца след края си, делото за клюка, заведено от Джони Деп против Амбър Хърд, ще бъде пресъздадено във филм.

Проектът носи заглавието " Гореща сцена: Процесът Деп-Хърд ", а в основните функции влизат Марк Хапка и Меган Дейвис. Във кино лентата ще вземат участие още Мелиса Марти в ролята на адвокатката на Деп и Мери Кариг в ролята на правосъдния бранител на Хърд.

Филмът се осъществя от стрийминг платформата на FOX - Tubi и се чака да излезе на 30 септември.

" Тази истинска продукция беше пусната бързо в произвеждане, с цел да се снима навреме една история, която стана част от културния дух, рисувайки неповторима картина на това, което милиони следиха в заглавията на вестниците това лято ", споделя Адам Левинсън, основен шеф по наличието в Tubi.

Продукцията ще наблюдава връзката им във и отвън правосъдната зала, а оснсовновния фокус ще е делото сред някогашните съпрузи.

През юни седемчленно жури заключи, че Хърд съзнателно и злонамерено е оклеветила Деп. Повод за правосъдния развой беше публикация във " Washington Post ", в която Хърд твърди че е била подложена на домшане тормоз от артиста. На Деп беше присъдена отплата от 15 млн. $.

Междувременно стана ясно, че екипът на Хърд е обжалвал присъдата, откакто стана ясно, че съдът няма да преразгледа случая поради открити административни нередности в документите на един от правосъдните заседатели.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР