Само няколко дни делят Левски от финализирането на трансфера наш

...
Само няколко дни делят Левски от финализирането на трансфера наш
Коментари Харесай

Трансферът чука на вратата: Филип Кръстев е съвсем близо до Герена

Само няколко дни разделят Левски от завършването на прехвърлянето наш футболен гений, оповестява " Блиц ". " Сините " чакат до сряда да осъществят привличането на национала Филип Кръстев.

20-годишният плеймейкър би трябвало да запълни празнината в халфовата линия, която се появи с напускането на Борислав Цонев, минал в Черноморец (Одеса). В момента Кръстев играе за елитния нидерландски Камбуур чартърен. Правата на юношата на Славия се държат от белгийския Ломел, който е благосъстоятелност на " Сити Футбол Груп " - компанията, притежаваща Манчестър Сити.

Вчера Филип Кръстев остана запаса за Камбуур при нулевото тъждество като посетител на АЗ Алкмаар. От началото на сезона българският футболист е взел участие в едвам три мача от Ередивизие, в които е влезнал като запаса (общо 38 изиграни минути). Има и две срещи като титуляр за Купата на Нидерландия (общо 136 изиграни минути).
 Станимир Стоилов: Трудно можем да намерим нещо в офанзива, предвид на финансите
Станимир Стоилов: Трудно можем да намерим нещо в офанзива, предвид на финансите

" Дано се подсилим още "

Очакванията са в идващите дни Кръстев да приключи връзките си с Камбуур и да се причисли към Левски. За сходна трансферна опция се приказва от една седмица. Треньорът на " сините " Станимир Стоилов към този момент призна, че харесва качествата на младия плеймейкър.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР