Само не са ми пришили, че съм изял някой човек

...
Само не са ми пришили, че съм изял някой човек
Коментари Харесай

Борисов: Само не са ми пришили, че съм изял някой човек на филета

Само не са ми пришили, че съм изял някой човек на филета. Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява във Фейсбук обвиняванията, че по време на последната предизборна акция са били подслушвани опозиционни политици.
Борисов е събрал в централата на ГЕРБ Деница Сачева, Томислав Дончев, Екатерина Захариева, Лъчезар Борисов, проф. доктор Костадин Ангелов и млади експерти в разнообразни сфери. Бойко Борисов регистрира, че към момента няма доказателства за изказванията за подслушвани политици.
 Борисов: Само аз не знам кои са подслушваните Борисов: Само аз не знам кои са подслушваните
Скандал – ясно. Ама подслушване – на кой и по кое време? Излиза, че единствено аз не знам кои са подслушваните, а всички останали знаят....
„ Цяла седмица не споделят нищо кой е подслушван, с нарушители ли е разговарял, с цел да е прихванат. Трескаво търсят някой като оня предприемач в комисията, който се оказа, че нито ме знае, нито ме познава и нищо от казаното от него не излезе правилно. Като слушам, най-вероятно ще съм изял някой човек. Само това не са ми пришили във филета. Обръщам се към вашите набори и към вас самите, тъй като това е правено в България през 1944 година. Тогава дядо ми е бил кмет на село до София и са го пребили с тояги и са го умъртвили и са написали в смъртния акт, че е умрял от червен вятър “, уточни още водачът на ГЕРБ, представен от организация " Фокус ".

Според Борисов към този момент хората не имат вяра на обвиняванията за подслушване. „ Фабрикуват сега, би трябвало да създадат нещо, с цел да избягат от това, в което се натикаха. Вече хората не им имат вяра за тези подслушвания “, добави той. Бойко Борисов се обърна към демократичната общественост, като ги предизвести, че те са идващите.
„ Дойдат ли за нас, вие в този момент малко ви е прелестно, тъй като по една или друга причина като политически съперници бият единствено по ГЕРБ. Запомнете ми думите – по-късно ще дойдат и за вас. Така сме паднали едно време под турско иго. Един по един са падали градовете ни и другите не са им се притичали на помощ. Знаете резултата за 500 години. Не 50 години, 500 “, уточни водачът на ГЕРБ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР