Само един ден остава до началото на Мондиал 2022. Много

...
Само един ден остава до началото на Мондиал 2022. Много
Коментари Харесай

Аржентина и Бразилия са сред най-възрастните отбори на Мондиал 2022

Само един ден остава до началото на Мондиал 2022. Много млади звезди ще изгреят на Световното състезание в Катар, само че за доста други това най-вероятно ще бъде последното Световно.

Дали възрастта ше бъде основен фактор? Със сигурност има причини и в двете направления, едната е, че с годините идва и опитът, който може да е извънредно значим в подобен огромен шампионат. И младите звезди обаче може да си кажат думата, стига да се оправят с напрежението и да покажат най-хубавото от себе си.

Всички мачове от Мондиал 2022 ще може да гледате НА ЖИВО С КАРТИНА в уеб страницата Gong.bg

Ето най-възрастните сформира в Катар 2022:

1. Иран – 28.9 години

2. Мексико – 28.5 години

3. Аржентина – 27.9 години

Това е междинната възраст в тези сформира, а би трябвало да отбележим, че различен от любимците – Бразилия, не е доста надалеч от Аржентина със междинна възраст на състава 27.8 години и четвърто място в тази ранглиста.

Иран има уравновесен, умел състав, който ще разчита най-много на добре подредена защитна линия. Определено обаче тя ще бъде подложена на съществени проби от тимовете на Уелс, Съединени американски щати и Англия.

Мексико пък ще мери сили точно против Аржентина в груповата фаза, а другите два тима, които допълват Група C са Саудитска Арабия и Полша. Разбира се, Мексико е поставян една крачка зад поляците в предварителните упования, само че сигурно никой не би трябвало да подценява мексиканците, които могат да се борят и за прекосяване към елиминационната фаза.

Ето най-младите сформира в Катар 2022:

1. Гана - 24.7 години

2. Съединени американски щати – 25.2 години

3. Испания/Еквадор – 25.6 години

Гана дойде в Катар с най-младия лист от играчи. Много компликации чакат футболистите на Гана обаче, защото първият им мач е против Португалия, а по-късно се изправят против Южна Корея. Последният им мач от групите ще е против Уругвай. Определено Гана влиза като новобранец в тази група, само че историята на Мондиала помни огромни изненади. Испания открива акцията си на Световното с мач против Коста Рика, само че огромната борба ще е против Германия.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР