Само два дни, след като достигна до 14-ата си титла

...
Само два дни, след като достигна до 14-ата си титла
Коментари Харесай

До 2 седмици ще е ясно има ли успех импулсната стимулация на Надал


Само два дни, откакто доближи до 14-ата си купа от Ролан Гарос Рафаел Надал мина през съвременно лекуване на лявото си стъпало. Матадора се подложи на импулсна радиочестотна стимулация с вярата това да докара до преодоляване на казуса с крайници му, обвързван със синдрома на Мюлер-Вайс, от който испанецът страда.

Доктор Анхел Руис Которо, който бе с Надал от самото начало в Париж, съобщи, че до 3-4 дни ще има първи прогнози за успеваемостта на лекуването.

След това ще има нови проучвания, които да открият по-конкретно дали стимулацията е дала резултат. „ Не изключваме през идващите седмици да проведем и второ лекуване “, съобщи представителят на Надал. Окончателно мнение, дали лекуването е сполучливо, ще има след към две седмици.

Към момента задачата пред Рафа остава присъединяване на Уимбълдън, само че всичко зависи от положението на крайници му. Той неведнъж сподели, че не би се подложил още веднъж на ежедневните обезболяващи инжекции, които му разрешиха да играе пълноценно на Ролан Гарос.

В същото време чичо му Тони Надал изрази оптимизъм, че Рафа ще играе в Лондон.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР