Белият дом в четвъртък разкри, че президентът Байдън предяви привилегия

...
Белият дом в четвъртък разкри, че президентът Байдън предяви привилегия
Коментари Харесай

Белият дом: Байдън предяви привилегия на изпълнителната власт върху записите на Hur по искане на главния прокурор Гарланд

Белият дом в четвъртък разкри, че президентът Байдън предяви привилегия на изпълнителната власт върху аудио и видеозаписите на неговите изявленията със специфичния прокурор Робърт Хър по искане на основния прокурор Мерик Гарланд.

По време на брифинг за медиите прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер сподели, че предлагането на Гарланд е, че „ досиета на правоприлагащите органи като тези би трябвало да бъдете предпазени. "

" И по този начин президентът реши по искане на основния прокурор ", сподели Жан-Пиер пред кореспонденти. Тя насочи спомагателни въпроси към офиса на юриста на Белия дом.

Министерството на правораздаването в четвъртък осведоми републиканците в Камарата на представителите, проверяващи Байдън, че изпълнителната власт няма да съобщи призованите материали от следствието на Хър.

Джо Байдън идва с Мерик Гарланд, основен прокурор на Съединени американски щати, вдясно, по време на гала по връчване на Медал за героизъм в Източната зала на Белия дом...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР