Три месеца милионерът Алек Младеновтърси любовта си на остров Родос.

...
Три месеца милионерът Алек Младеновтърси любовта си на остров Родос.
Коментари Харесай

Сензационна развръзка на финала на Ергенът, всички са в шок от решението на Алек! СНИМКИ

Три месеца милионерът Алек Младеновтърси любовта си на остров Родос. Десетки хубавици се бориха за сърцето му, само че до финала стигнаха единствено две - Магдалена и Надежда.

Русокосите хубавици изживяха страхотни моменти с Алек и бяха уверени, че точно те ще бъдат избраниците на сърцето му.

В последния епизод на " Ергенът " девойките се срещат с най-близките дами на Алек - майка му и сестра му. Оказва се, че те двете надалеч не са на едно мнение по отношение на Магдалена, която е 8 години по-голяма от него.

" Представете си какво се случва, когато мъжът към момента е физически деен, а тя не може към този момент. Това е биология. В един миг стартира да им проличава повече от на мъжете. Мъжете се трансформират физически, побеляват, само че в доста други връзки дамите по-изразено се трансформират. Едва ли той си дава сметка за това. Влюбването не е естествен интервал в живота на един човек. Той лети. Това е патологично положение и когато мине еуфорията, към този момент се виждат същинските неща ", отсече остро майката на ергена след срещата си с Магдалена.

" Мога да кажа, че ми харесва и в случай че Александър желае да има връзка с това момиче, аз ще го поддържа ", показа сестра му.

Майката на Алек не хареса изключително и Надежда. Според нея тя също е прекомерно стара за сина й.

" Настроена съм. Зорка е в бойна подготвеност. Видях млад, образован човек, учтив, търси себе си, търси пътя си и приятел. Все още не знае какъв професионален път ще бъде добър за нея. Много си наподобява с Магдалена - може би по прическата и облеклото. Имаше доста общо сред тях двете ", показа тя.

" Отпусни си душата, в този момент не е времето за крайни решения ", посъветва Алек майка му.

Тя показа, че не си показва сина си нито с Магдалена, нито с Надежда.

Въпреки, че Алек твърди, че мнението на майка му и сестра му не може да му повлияе, развръзката на финала сподели нещо напълно друго.

В края на епизода двете дами би трябвало да отидат под сватбена арка и да чакат ергена

" Вървя към арката и към любовта на живота си. Това ми дава успокоение ", споделя Магдалена в един от синхроните преди най-важния миг.

" Цялото ми сърце принадлежи на Алек. Обичам го. Представям си целия живот с него и съм на една ръка разстояние тази фантазия да стане действителност. Искам да знам аз ли съм избраницата ", споделя Надежда, вървейки към арката, където среща Магдалена.

" Ти ли би трябвало да ми кажеш нещо ", пита я Маги.

" Не, и аз очаквам като теб ", споделя Надя.

" Защо ", пита Маги.

" Не знам ", заключва Надежда.

В този миг двете дами виждат, че към тях се задава Наум, а не Алек.

" Бих желал да ви обясня обстановката, само че това може да го направи единствено индивидът, който е решил такава да е развръзката. Последвайте ме ", поде той и ги води пред екран, на който ергенът е записал посланието си.

" Здравейте, красиви, невероятни дами. Искам да знаете, че сте съвършени, само че аз не съм.

Маги, теб мога да опиша единствено с една дума - класа. Всяко едно появяване, взор и наличие, стопират дъха ми. Не познавам друга жена като теб. Не жена, а бижу. Ти си толкоз самоуверена, а дружно с това толкоз чувствена, само че и бойна, ранима и по детски чиста. Обожавам метода, по който ме гледаш. Аз, когато съм до теб, се усещам пълностоен. Ти си тази, която предизвика мъжката ми мощ, както никоя друга до момента. До теб се усещам повече мъж, в сравнение с в миналото бих могъл да си показва.

Всеки момент с теб ми е скъп. С теб има единствено тук и в този момент. Говорихме си за това какви бихме могли да бъдем, само че в съзнанието ми са се запечатали единствено обстановките от сегашното, без обещания за бъдещето. От мига, в който те видях, разбрах, че не бих трансформирал нищо в теб.

Надежда, ти заслужаваш името си повече от всичко. Ти си празник, делник, разтуха, фойерверки, кей, премеждие, успокоение и забавление в едно. Това са качествата, които ме изумяват в теб. Ти си момичето от онази ария, в която няма толкоз висока планина, нито толкоз дълбока река, нито котловина, толкоз необятна, че да спре природата ти. Ти си цялата обич, която някой заслужава. Възхитителна си.

И в този момент идва сложното. Сигурно се чудите за какво не съм до вас. Не ме интересува какво ще си помислят хората. Нямам и не съм пристигнал с упования. Не чакам схващане даже от вас, тъй като аз самият не се разбирам последните няколко седмици.

Не ми дреме въобще, че могат да ме одобряват за страхливец. Мисълта да застана пред всяка вас поотделно и да обясня решението си ме тормози от седмици. Когато ме поканиха да вземам участие, се пошегувах какво ще стане в случай че се влюбя допълнително от едно момиче. Но в този момент не ми е смешно.

Вярвам, не, уверен съм, че в този миг не мога да взема решение. Вярвам, не, уверен съм, че каквото и да реша, ще е по едно и също време вярно и неверно.

Защото огромният въпрос е дали един мъж може да бъде влюбен в две дами по едно и също време и отговорът съгласно мен е " не ". Любовта не мисля, че работи по този начин.

Имаше възможност да се разделя с една от вас, с цел да ми е по-лесно, само че не събрах кураж. Вероятно тъй като съм слаб и си давам сметка за това прекомерно късно.

Моля ви да ми простите. Каквото е писано, ще стане ", съобщи Алек.

" Това не е правилно ", сподели Магдалена и седна на дивана.

Надежда от своя страна дълго не обели и дума.

Двете не спираха да се оглеждат, очаквайки това да се окаже една грозна смешка и Алек да изскочи от някъде.

От продукцията увериха Надежда и Магдалена, че това е изборът на Алек, колкото и безумно да им наподобява. Надежда не сдържа сълзите си.

Източник; БЛИЦ.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР