Шепа могъщи бизнесмени принудиха кмета на Ню Йорк Ерик Адамс

...
Шепа могъщи бизнесмени принудиха кмета на Ню Йорк Ерик Адамс
Коментари Харесай

Произраелски милиардери призоваха Ню Йорк да потуши протестите в Газа: Доклад

Шепа могъщи предприемачи принудиха кмета на Ню Йорк Ерик Адамс да употребява полицията, с цел да разбие пропалестински протестиращи студенти в Колумбийския университет, дарявайки на политик и предлага да заплати на частни детективи, които да оказват помощ за разпръскването на демонстрациите, заяви Washington Post въз основа на изтекли диалози в WhatsApp.

В материала, оповестен в четвъртък, се споделя, че няколко милиардери, които се пробват да повлияят на публичното разбиране на войната на Израел в Газа, са обсъждали способи да накарат кмета и президента на университета да прекратят митингите, които в последна сметка бяха позволени предишния месец на фона на рецензии към полицията недодялан отговор.

„ Един член на чат групата WhatsApp сподели на The Post, че е дарил 2100 $, оптималния законов предел, на Адамс този месец “, се споделя в историята.

„ Някои членове също предложиха да платят за частни детективи, които да оказват помощ на полицията в Ню Йорк при оправянето с митингите, показ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР