Само ако можеше… е една от най-тъжните фрази, които човек

...
Само ако можеше… е една от най-тъжните фрази, които човек
Коментари Харесай

10 избора, за които ще съжалявате след 10 години

„ Само в случай че можеше… ” е една от най-тъжните изречения, които човек може да произнесе. Ето 10 избора, които в последна сметка водят до тези думи и по какъв начин да ги избегнете, написа блогърът Ейнджъл Черноф.

1. Да носите маска, с цел да впечатлите близките

Ако лицето, което показвате постоянно на света, е маска, някой ден под нея няма да има нищо. Защото, когато прекомерно доста се концентрирате върху визиите и упованията, които имат другите за вас, в последна смека забравяте кои сте. Не се опасявайте от оценката на другите. В сърцето си вие знаете кой сте и кое е истина за вас. Няма потребност да бъдете съвършени, с цел да впечатлявате и вдъхновявате хората. Нека те бъдат впечатлени и въодушевени от метода, по който се справяте с минусите си.

2. Да позволявате някой различен да основава фантазиите ви

Най-голямото предизвикателство в живота е да откриеш кой си. Второто е си благополучен от това изобретение. И то зависи от решението да останеш правилен на личните си цели и фантазии. Има ли хора, които не са съгласни с вас? Добре. Това значи, че сте стъпили на земята и вървите по своя личен път. Понякога нещата, които вършиме, ще карат другите да ви мислят за луди, само че когато се уловите, че с неспокойствие сте изгубили визия за времето, знаете, че вършиме това, което би трябвало.

3. Да прекарвате времето си в неприятна компания

Не позволявайте някой, който има неприятно отношение, да го демонстрира към вас. Не могат да пернат спусъка, в случай че не им връчите револвера. Когато си припомните, че компанията на отрицателни хора е избор, а не обвързване, ви се сте свободни да изберете за компания състраданието вместо гнева, щедростта вместо алчността, и търпението вместо тревогата.

4. Да бъдете себични и егоистични

Животът, изпълнен с каузи от обич и добросърдечие е най-достойната епитафия. Онези, които сте въодушевили и с които сте споделили любовта си, ще помнят това дълго откакто си отидете. Изпишете името си в сърцата, а не върху камък. Това, което сте създали за себе си, си отива с вас. Това, което сте създали за другите и за света, остава.

5. Да избягвате смяната и израстването

Ако желаете да знаете предишното, погледнете актуалните си условия. Ако желаете да знаете бъдещето си, погледнете актуалните си дейности. Трябва да се освободите от остарялото, с цел да отворите място за новото. Старото си е отишло, и в никакъв случай няма да се върне. Ако осъзнаете това в този момент и предприемете нужните стъпки, сте поели трайния път към триумфа.

6. Да се предавате, когато стане мъчно

Няма провали, единствено резултати. Дори в случай че нещата не се развиват съгласно вашите упования, не се обезсърчавайте и не се отхвърляйте. Онзи, който продължава да напредва малко по малко най-после печели. Битката постоянно се печели дълго преди последната победа. Това е развой, който се случва след дребни стъпки, решения и дейности, които последователно се надграждат и най-после водят до славния миг на успех.

7. Да се пробвате да контролирате всяка детайлност

Понякога би трябвало да се отпуснете и да оставите живота да се случва без непрекъснати паники и ръководство на микро равнище. Научете се да леко отпускате нещата, преди да се хванете крепко за тях. Поемете си надълбоко мирис. Когато прахът се слегне и можете още веднъж да видите гората зад обособените дървета, направете идната стъпка. Понякога не знаете тъкмо по кое време ще се насочите към нещо прелестно. Всичко в живота е в идеален порядък, без значение дали го разбирате, или не. Просто лишава време да съедините точките.

8. Да се задоволявате с по-малко, в сравнение с заслужавате

Бъдете задоволително мощни, с цел да се откажете от някои неща и задоволително мъдри, с цел да чакате това, което заслужавате. Понякога би трябвало да ви повалят по-ниско от всеки път, да се изправите по-високи от когато и да било. Понякога би трябвало да измиете очите си със личните си сълзи, с цел да видите опциите пред вас още веднъж с явен взор. Не се примирявайте.

9. Вечно да чакате утрешния ден

Бедата е, че постоянно мислим, че имаме повече време, в сравнение с в реалност. Но един ден ще се разсъните и ще видите, че няма повече време да работите върху нещата, които постоянно сте желали. В този миг или ще сте постигнали задачите, които сте си сложили, или ще имате дълъг лист с извинения.

10. Да бездействате и да си мечтаете

Светът не ви дължи нищо, вие дължите нещо на света. Затова спрете да се реете в фантазии и започнете да действате. Поемете цялостна отговорност за живота си – поемете контрола. Вие сте значими и от вас има потребност. Прекалено късно е да седим и да чакаме някой да свърши нещо някой ден. Някой ден е през днешния ден. И индивидът, от който светът се нуждае, си ти.

Инфо: Мarcandangel.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР