Самата тя е ставала жертва на въоръжен грабеж цели три

...
Самата тя е ставала жертва на въоръжен грабеж цели три
Коментари Харесай

Ваня Червенкова Разказа За Кошмарен Епизод В Своя Живот! Бандитите Са Нахлули Безпардонно В Дома Й И Цели 40 Минути Са Я

Самата тя е ставала жертва на въоръжен обир цели три пъти. Като последният път е била в къщата си и всичко се е разиграло пред очите й.

Именно тогава милионерката изпитала същински смут. Признава, че цели четиридесет минути е следила наглите апаши по какъв начин са тарашили из къщата й. Те свили пари и скъпоценности от дамската й чанта.

Тя обаче се препарирала напълно от обира в дома си. Не смеела да шавне, да гъкне, нито да реагира по какъвто и да е метод. Изпаднала в смут, единствено при мисълта, че може още веднъж да попадне в престрелка. И не знаела дали този път ориста щяла да бъде толкоз благосклонна към нея, написа " Разкрития ".

„ В подобен миг човек е под такова афектирано положение, аз не можех да звънна, аз не можех да отвръщам, бях вцепенена от смут “, споделя тя.

Припомняме, че Ваня Червенкова бе убита с цели шест патрона. Още не може да се не помни от покушението и датата 27 юли 2003 година. Това се случило измежду бял ден, на многолюден пазар във Варна. Бандитите стреляли в нея пред очите на осемгодишната й, тогава, щерка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР