Салма Хайек сериозно се е заела със задачата да го

...
Салма Хайек сериозно се е заела със задачата да го
Коментари Харесай

Салма Хайек търси милиардер за Анджелина Джоли

Салма Хайек съществено се е заела със задачата да го играе сватовница на близката си другарка Анджелина Джоли и да й откри подобаващ и заслужен мъж. Откакто се раздели с към този момент някогашния си брачен партньор Брад Пит, с който не престават да водят много грозна бракоразводна борба, Анджи не е потвърждавала да има нова връзка.

Именно заради тази причина 57-годишната Хайек се хванала в ръце, с цел да й откри сътрудник. Латината обаче вдигнала много високо летвата на евентуалните господа и решила да срещне Джоли само с някой от милиардерите, които познава около връзките на брачна половинка си и към този момент са част от обкръжението й.

" След пагубните връзки на Анджи с артисти, в това число нейните провалени бракове с Брад Пит и Били Боб Торнтън, Салма счита, че е време приятелката й да опитва нещо ново ", разказал непосредствен до Хайек.

" Тя е хвърлила око на няколко подобаващи предприемачи, които биха се справили с нелеката задача да излизат с една от най-известните дами в света, по тази причина и интензивно работи по задачата да уреди Джоли със среща ", допълнил още мъжът.

Причината Салма да потърси сътрудник от света на бизнеса била, че самата тя знаела каква е разликата сред този вид мъже и актьорите, защото и тя има провалени връзки с сътрудниците си Джош Лукас и Едуард Нортън.

Още повече, че тя към този момент знае и какво е да си с сътрудник от бизнес средите, защото от години е щастливо омъжена за милиардера Франсоа Анри-Пино, с който дружно отглеждат 16-годишната им щерка Валентина. Французинът е измежду най-богатите мъже в света, чието положение се прави оценка на 36 милиарда $.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР