Владимир Зомбори на няколко пъти бил на крачка да се

...
Владимир Зомбори на няколко пъти бил на крачка да се
Коментари Харесай

Зомбори бачкал като барман при Халваджиян

Владимир Зомбори на няколко пъти бил на крачка да се откаже от актьорската специалност, защото изкарвал доста малко пари и бил безпаричен като църковна мишка. Признанието направи самият актьор, който завоюва 12-ия сезон на шоуто " Като две капки вода ". Той за пръв път обществено разкри, че преди години е работил като барман в заведението на Кремена Халваджиян.

„ Битката да си един от най-хубавите у нас, когато става дума за изкуство, би трябвало да се извоюва. Поне три пъти съм желал да се откажа – преди 10 години имах интервал, в който работих като барман с нощни смени, с цел да изкарвам някакви пари.

Нещата бяха доста зле финансово. По това време бях артист в Малък градски спектакъл „ Зад канала “. Но трябваше да си заплащам наема, сметките, да пребивавам, да излизам с приятелите си. По-интересното е, че заведението се държеше от Кремена Халваджиян, която тогава нямаше концепция кой съм аз. Просто бях един от барманите там ”, призна Владимир Зомбори. Той не загатна заведението, само че най-вероятно става дума за бара на гърба на Народната библиотека Once Upon A Time.

Преди да се хване на втора работа родителите му пращали по 50 лв. в понеделник и още 50 лв. в петък, с цел да има пари.

" Бях в цялостна дупка и започнах втора работа като барман. Аз тогава за себе си пари нямах, камо ли да завъртя гадже ", смее се Владо.



“До ден сегашен мои доста положителни и надарени сътрудници не изкарват задоволително пари. Ако не се завъртиш по малкия екран, никой няма да разбере какво можеш и какъв брой си добър. Имах шанса и шанса и да имам този ефирен праймтайм, в който хората да ме виждат. Аз в никакъв случай не съм губил религия в себе си и не мисля, че ще се самозабравя. Обувките на славата са комфортни, отварят се и порти, които оферират забавни нови благоприятни условия. Благодаря на почитателите си и на публиката “, разяснява Владимир Зомбори.

Той завоюва тазгодишните " Капки " с имитацията си на Фреди Меркюри и неговата ария " The Show Must Go On ". Вокалистът на Queen прави записа в болничното си легло. " Песента в никакъв случай не е имала лайв осъществяване. Не е имала собствен същински клип – той е общ брой от негови други превъплъщения във времето. Но цялата сила на финала на неговия живот не е затихваща или предаваща се. А е таман противоположното! Дори животът му да завърши – шоуто продължава! “, сподели Зомбори.



" Предизвиках се като артист в „ Като две капки вода “. Нагласата за театралната сцена е доста по-различна от тази в „ Капките “, където имаш три минути, с цел да се събереш. Едно е да разконцентрираш в режисура и да си забравиш текста, тъй като там можеш да нарушиш ритъма и да импровизираш. Но до момента в който върви музиката и забравиш текста, ти не можеш да спреш. Имаш движенческа партитура, която също е въз основата на музиката. Трябва да си 10 пъти по-концентриран ”, споделя той.

С артистичните си и вокални умения, с които изуми журито и телевизионните фенове, на Зомбори все по-често му се постанова да дава отговор на въпроси, свързани с това дали планува да гради и музикална кариера след триумфа си в шоуто.



“Много хора ме питат дали ще стартира да се занимавам с музика. На тях давам отговор по този начин – това да можеш да пееш е единствено дребна част от това ти да правиш музика. Аз по-скоро съм добър подражател на именити хора, които са основали невероятна музика. Колкото и добре да я изпея, тези хора преди мен са написали невероятния текст, измислили са вълнуващите мелодии, което е в сърцевината на това да създаваш музика. Аз съм доста надалеч от това да върша музика и да бъда артист ", разкрива артистът и споделя, че постоянно е обичал да усеща вълнението в хората.

„ Благодарение на оценката на хората на моя труд, получих самочувствие като актьор “, споделя Зомбори и признава, че като дете е екстровертен, а родителите му го насочват към по-сигурни специалности като архитектура, да вземем за пример.

Още преди оповестяването на спечелилия на сезона 11 000 в зала " Арена Армеец София " скандираха „ Зомбори, Зомбори “. „ Омекнаха ми краката. Такова неспокойствие не си припомням да е имало. Може би единствено раждането на детето ми. Това беше един трамплин за мен към вярната посока “, сподели Владо. На финала през сълзи благодари на публиката и още веднъж последваха овации.



Владимир Зомбори е роден на 3 юли 1988 година в Пловдив. Завършва Професионална гимназия за театрални и екранни изкуства в града със компетентност „ Сценография “. А по-късно учи „ Актьорско майсторство за трагичен спектакъл “ в НАТФИЗ „ Кръстю Сарафов “, в класа на професор Атанас Атанасов и приключва през 2011 година През ноември 2018 година е първият притежател на премията „ Андрей Баташов “.

От 2011 година е в трупата на Малък градски спектакъл „ Зад канала “. Играе в редица филми и сериали, занимава се и с дублаж. Освен с основна роля във „ Вина “ го виждаме и като Тишо в „ Миграцията на паламуда “, Стоилко в историческата драма „ Воевода “, Христо в трагичния филм „ Дъвка за балончета “, Огнян в сериала „ Пътят на достойнството “, Камен в драмата „ Игра на доверие “ и други.



Владимир Зомбори споделя живота си с актрисата Весела Бабинова, с която са дружно повече от 5 години и имат 3-годишна щерка – Йоана. Любопитно е, че те дълго време са другари, в обща компания, само че любовта им пламва след целувка, която се постанова да изиграят на сцената. Двамата са най-популярното актьорско семейство и напълно неотдавна станаха двойка и в обща режисура -  френската комедия " Заклеваш ли се в децата? " от Саломе Льолуш. Зомбори призна, че им следва огромна женитба, само че я отсрочват тъй като желаят щерка им да има мемоари от този ден.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР