Сагата между Диана Димитрова и Юлиан Вергов със сигурност ще

...
Сагата между Диана Димитрова и Юлиан Вергов със сигурност ще
Коментари Харесай

Направи го: Жената на Юлиан Вергов заби публичен шамар на Диана Димитрова!

Сагата сред Диана Димитрова и Юлиан Вергов сигурно ще се придвижи и в тази година. Тепърва следва да завърши следствието, а след това актрисата да заведе и делото за побой против сътрудника си, чиято държанка е била пред петилетка.

За разлика от нея, самият Вергов се държи почтено и към този момент два месеца дума не е обелил по неин адрес или по адрес на случилото се. Нещо повече - той е благополучен с дамата, която е обичал постоянно - брачната половинка му Ирина Ялъмова, а двамата са посрещнали 2023-та в Южна Италия.

Оказа се обаче, че самата Ялъмова е останала потресена от разкритието на Димитрова, тъй като по това време, когато Диана е мачкала чаршафите с Юли, Ирина е била с него. Казано накратко - Вергов се е поддал на изкушението и й е поставил рога. Макар и за малко, въпреки бързо да се е осъзнал какви простотии прави...

" От нея научих въобще, че са имали нещо. Дойде ми като екот, като гръм. Не бях подозирала даже... Както и да е, с него си имахме разправиите и свадите, в последна сметка успяхме да се разберем, само че тя... Знам, че не е редно мъж да се отнася по този начин към жена, само че съм твърдо срещу и не считам, че подхожда на дама да прави такива циркове ", безапелационна била Ирина пред околните си хора.

Тя ще застане зад мъжа си по време на процеса, а това значи доста за Вергов.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР