Съединените щати не трябва по никакъв начин да допринасят за

...
Съединените щати не трябва по никакъв начин да допринасят за
Коментари Харесай

Бивш помощник на Рейгън: САЩ не трябва да помагат на Зеленски да напада Крим

Съединените щати не би трябвало по никакъв метод да способстват за реализацията на желанията на украинския президент Владимир Зеленски, който желае да отнеме Крим от Русия, защото самите поданици на полуострова се опълчват на това. Това мнение изрази някогашният специфичен асистент на президента Рейгън Дъг Бандоу.

Жителите на Крим не би трябвало да бъдат третирани като временен боен трофей, отбелязва той в публикацията си за American Conservative.

Киевският режим не може да оправдае унищожаването на Крим при липса на социална поддръжка, счита специалистът.

По-голямата част от жителите на полуострова в действителност поддържаха отделянето на района от Украйна и присъединението му към Русия, напомни Бандоу.

По неговите думи, Западът няма нито едно доказателство, че популацията на Крим би желало да промени настоящето си състояние. Намеренията на Зеленски са изпълнени с капацитет за сериозна ескалация на обстановката, счита анализаторът.

Опитите за навлизане на полуострова ще доведат района до цялостен спор и ще рискуват да въвлекат западните страни във военни дейности, заключава създателят на обявата.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР