Съдията на снощния мач в Шампионската лига между Интер и

...
Съдията на снощния мач в Шампионската лига между Интер и
Коментари Харесай

Реферът от Интер - Барса е бил арестуван преди две години

Съдията на снощния мач в Шампионската лига сред Интер и Барселона Славко Винчич е бил задържан преди две години в босненския град Биелина като част от незаконна група, напомня изданието bhfudbal.ba.

Винчич е бил в групата, която е атакувана от полицията във вила в покрайнините на Биелина, а с него е била и сръбския модел Тияна Максимович, по прякор Айфона.

Полицията е задържала 16 души, измежду които и съдията от Словения, сега част от Категория Елит на УЕФА. Всички те са обвинени в присъединяване в интернационална незаконна група, а няколко души бяха привлечени за разпит като очевидци. През 2020-а година всички са задържани и арестувани след претършуване на вилата, в която са били открити опиати и оръжия. Някои от получилите белезници на ръцете си са обвинени в проституция или склоняване към проституция.

Самият Винчич беше освободен съвсем незабавно откакто е бил разпитан информативно и по-късно не е ясно дали е издирван още веднъж от следствието или не. Атрактивната дама Тияна Максимович (Айфон) беше наказана на една година затвор, откакто призна за образуване на проституция.

Интер се наложи с 1:0 над Барселона нощес, а работата на Винчич на терена провокира доста полемики и откровената гневна реакция на старши треньора на гостите Чави Ернандес.
 Имаше ли дузпа за Барселона против Интер? Имаше ли дузпа за Барселона против Интер?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР