EastEnders ще види редица изненадващи лица, които се завръщат следващата

...
EastEnders ще види редица изненадващи лица, които се завръщат следващата
Коментари Харесай

Спойлери на BBC EastEnders за следващата седмица: Шокиращо пристигане, тъжни новини за погребението и легендата се завръща

EastEnders ще види редица изненадващи лица, които се завръщат идната седмица - защото един гражданин получава тъжна вест за погребението.

Там ще бъдат няколко познати лица, които ще се появят на площада идната седмица измежду някои големи сюжетни линии за хора като семейство Мичъл – които към момента се вълнуват от „ новините за бебето “ на Джей и Надин – до момента в който Соня получава шока на живота си, когато Бианка идва Уолфорд да потърси Уитни и Зак, чиито връзки са обтегнати след идването на Бритни.

Ще има и изненадващо завръщане за един от членовете на семейство Мичъл, защото Били е оставен угрижен от идването. Човекът бързо се внедрява в фамилията на Мичъл, като даже работи за разкриването на същинския претекст на Надин.

Шокиращо идване

Били Мичъл остава шокиран идната седмица, когато татко му Стиви идва в Уолфорд. Били най-сетне получава късмет да подари на Хъни новия й годежен пръстен, само че моментът е унищожен, когато татко му С...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР