Турист, посещаващ най-северното селище в света, беше глобен, защото се

...
Турист, посещаващ най-северното селище в света, беше глобен, защото се
Коментари Харесай

Турист, посещаващ най-северното селище в света, беше глобен с близо £900 - за безпокойство на морж

Турист, навестяващ най-северното населено място в света, беше санкциониран, тъй като се приближи прекалено много до морж, латентен на мразовит блок.

Властите на норвежкия архипелаг Свалбард бяха предизвестени, когато мъжът от Полша беше забелязан да се доближава до огромното животно. Смята се, че непознатият се е опитвал да направи фотография, когато се е доближил до бозайника.

Той беше санкциониран с 12 500 норвежки крони (£895). Говорител на губернатора на Свалбард сподели: „ Снощи мъжът излезе на мразовит блок в най-вътрешната част на Адвентбукта и обезпокои морж, който лежеше на леда. Мъжът се приближи доста покрай моржа и вследствие на случая с губернатора се свърза обществеността. Части от случая бяха следени и от няколко чиновници на губернатора.

„ Началникът на щаба се изнесе и пое контрола над индивида. В резултат на случая мъжът беше санкциониран с 12 500 норвежки крони за нарушение на Закона за околната среда на Свалбард § 73, който планува цялото придвижване на Свалбард да се прави по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР