Бичите настроения, споделени от крипто анализаторът Bluntz по отношение на

...
Бичите настроения, споделени от крипто анализаторът Bluntz по отношение на
Коментари Харесай

Тази криптовалута може да е сред първите, които да достигне нов исторически рекорд

Бичите настроения, споделени от крипто анализаторът " Bluntz " във връзка с NEAR Protocol (NEAR) се дължат на поредното му показване спрямо други криптовалути и капацитета му за по-нататъшно повишаване.

Bluntz допуска, че NEAR демонстрира непоклатимост, като непрестанно реализира нови върхове, до момента в който други активи са в застой, което демонстрира, че сега може да е пазарен водач:

Това е водач на пазара сега, сигурно ще бъде един от първите, които ще доближат нови върхове.

Анализът на крипто стратегът включва и теорията на вълните на Елиът – инструмент за механически разбор, който допуска, че придвижването на цените следва петвълнов модел в посока на главния тренд, последван от тривълнова промяна. Bluntz показа още, че NEAR може да се намира в средата на петвълнов модел, почнал в средата на април, който евентуално може да докара до внезапно повишаване на цената за над $10, което съставлява малко над 40% нарастване от актуалното равнище от $6.85.

Важно е да се означи, че въпреки техническият разбор да може да даде информация за евентуалните ценови придвижвания въз основа на исторически модели, той не е гаранция за бъдещи резултати и вложителите би трябвало да проведат задълбочено изследване и да вземат поради разнообразни фактори, преди да вземат капиталови решения.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР