Отборите на Астън Вила и Челси не се победиха, завършвайки

...
Отборите на Астън Вила и Челси не се победиха, завършвайки
Коментари Харесай

Челси навакса два гола пасив като гост срещу Астън Вила и запази жива интригата за четвъртото място във Висшата лига

Отборите на Астън Вила и Челси не се победиха, завършвайки наедно 2:2 в мач от 35-ия кръг на британската Висша лига.

Двубоят в Бирмингам стартира по желан метод за домакините, които поведоха след единствено четири минути игра, когато Марк Кукурея си означи автогол след изстрел на Джон Макгин.

" Сините " дадоха отговор в 16-ата минута посредством Нико Джаксън, който се възползва от извеждащо подаване на Мойзес Кайседо, само че след това попадението на сенегалеца бе анулирано поради засада.

В края на първото полувреме проблемите за лондончани се удвоиха, откакто Морган Роджърс се разписа с акуратен удар ниско по тревата, с цел да направи резултата 2:0 в интерес на Вила.

След почивката обаче гостите откриха своя път назад в срещата, като първоначално в 62-ата минута те се възползваха от неточност при изнасянето на топката от своя противник, която разреши на Нони Мадуеке да означи, намалявайки пасива на Челси.

Така се стигна до 81-ата минута, когато Конър Галахър осъществя страховит гол с удар от границата на наказателното поле, изравнявайки за 2:2.

В края на мача момчетата на Маурисио Почетино можеха даже да стигнат и до цялостния поврат, само че попадение на Аксел Дисаси не бе зачетено поради нарушаване секунди по-рано на Беноа Бадиашиле.

По този метод дуелът приключи без победител, а след равенството Астън Вила остава на 4-ото място с актив от 67 точки, на седем пред петия Тотнъм, който обаче е с цели три изиграни срещи по-малко. Междувременно Челси заема 9-ата позиция с 48 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР