Група на CNN, включваща виден критик на Тръмп и либерален

...
Група на CNN, включваща виден критик на Тръмп и либерален
Коментари Харесай

Участниците в CNN твърдят, че Сторми Даниелс, Майкъл Коен също трябва да получат заповед за запушване: „Изглежда справедливо“

Група на CNN, включваща изтъкнат критик на Тръмп и демократичен публицист, стигна до съглашение в събота, че всички на очевидци в процеса против някогашния президент Тръмп за секрети пари би трябвало да бъде дадена заповед за възбрана, освен за Тръмп.

След отхвърли на арбитър Хуан Мърчан тази седмица да отхвърли заповедта за задръстване, която той е издал на някогашния президент Тръмп за процеса – забранявайки му да приказва за който и да е от очевидците по делото му, правосъдните заседатели и личния състав на окръжния прокурор – водещата на анти-Тръмп подкаст Кара Суишър и журналистката от New York Times Лулу Гарсия-Наваро се съгласиха, че другите очевидци на процеса би трябвало да бъдат запушени с уста също.

„ Мисля, че би трябвало да наложат заповед за задръстване на всички тях “, съобщи водещата на подкаст Кара Суишър по време на полемиката.

Панел на CNN неотдавна се съгласи, че заповедта за задръстване на някогашния президент Тръмп по време на процеса му в Ню Йорк би трябвало...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР